четверг, 1 декабря 2011 г.

"Цифрові технології"




Мета курсу цифрових технологій – викласти основні комп'ютерні поняття та навички й оцінити їх засвоєння таким чином, щоб вчителі могли використовувати комп'ютерні технології в повсякденному житті для розвитку соціальних і економічних можливостей для себе, своєї сім'ї та спільнот.
Ви маєте певний досвід у цій сфері чи не маєте жодного уявлення про комп'ютери – цей навчальний план допоможе отримати основні знання про комп'ютери. Від використання Інтернету до надсилання електронної пошти та створення резюме, навчальний план із курсу цифрових технологій допомагає здобути основні навички, щоб розпочати впевнено працювати з комп'ютерами.


Розпочати роботу з курсом цифрових технологій дуже легко. Просто виконайте три інструкції, щоб розпочати навчання. Початок роботи
Навчальний план із курсу цифрових технологій складається з п'яти курсів:
- Основи роботи з комп'ютером
- Інтернет і Веб
- Програми підвищення продуктивності
- Безпека та конфіденційність комп'ютера
- Цифровий стиль життя


Кожний курс містить модуль дистанційного навчання та оцінювальний тест. Також можна скласти сертифікаційний тест, який охоплює теми з усіх п'яти курсів. Скласти сертифікаційний тест із курсу цифрових технологій


Якщо сертифікаційний тест складено успішно, можна роздрукувати персоналізований сертифікат із курсу цифрових технологій.


Номер сертифіката потрібно повідомити вчителю інформатики свого навчального закладу.


Після того, як всі вчителі закладу складуть сертифікаційний тест із курсу цифррових технологій вчитель інформатики, який веде питання навчання вчителів ІКТ в навчальному закладі, повинен оформити звіт про тренінг: надати в ММК список учасників тренінгу за програмою  «Digital Literacy» та фотозвіт проведених тренінгів. 






Цифрові технології 
Спільнота призначена для тренерів та слухачів курсів за програмою "Цифрові технології".
 



Запитання та коментарі можна залишати нижче.

Комментариев нет:

Отправить комментарий